Пропонуємо спробувати рецепт – морський окунь на мангалі. У червоному окуні майже немає дрібних кісток, м’ясо – соковите і ніжне, в міру жирне. Тому ця риба відмінно підходить для запікання.

Час маринування – 15хв.

Час запікання – 10-14 хв.

Кількість порцій – 4.

Інгредієнти:
Приготування:

Щоб приготувати морського окуня на мангалі, спочатку розморожуємо і злегка надрізаємо боки по діагоналі. Солимо, перчимо і посипаємо розмарином, поливаємо олією, розтираємо і відкладаємо вбік на 15 хвилин.

В цей час розпалюємо мангал і доводимо вугілля до кондиції, коли вже немає вогню, і в мангалі залишився тільки жар. Викладаємо морського окуня на решітку і починаємо смажити. Рибі не потрібна дуже висока температура, тому грати краще перевертати кілька разів до утворення золотистої скоринки.

Готово!

Після морського окуня потрібно розкласти по тарілках і полити соком лимона. Розмарин в маринаді і свіжий сік лимона додадуть свіжий незабутній аромат рибі, яка готується на вугіллі. Морський окунь на мангалі – ідеальний спосіб приготування для цього виду риби. Подавати до столу з овочами та улюбленим соусом.

Приємного апетиту!

Користь та як обирати морчький окунь читайте у статті – ТУТ

Замовити морський (червоний) окунь перейдіть до  МАЗАЗИН