Хочете порадувати себе і своїх близьких по-справжньому смачною стравою? Приготуйте апетитні і ароматні тигрові креветки на мангалі. Мариновані в цитрусовом соусі морепродукти, запечені на відкритому вогні мають неповторний смак і аромат.

Час маринування – 30 хв.
Час запікання – 8-10 хв.
Кількість порцій – 4.

Інгредієнти:
  • Креветки тигрові в панцирі – 1кг.
  • Апельсин – 2 шт.
  • Лимон – 2 шт.
  • Імбир шматком – 5 см.
  • Гострий перець – 1 шт.
  • Соєвий соус -6 ст. л.
  • Оливкова олія – ​​3 ст. л.
Приготування:

Креветки розморозити та перекласти в миску. З лимона і апельсина натерти цедру. Видавити сок лимона та апельсина. Залити креветки оливковою олією. Влити соєвий соус. Імбир і гострий перець дрібно нарізати. Додати в миску з креветками сік лимона та апельсина, додати цедру. В миску з креветками додати  імбир і гострий перець. Все перемішати та залишити маринуватися на 30 хвилин.

Підготувати мангал, розпалити вугілля. Перекласти креветки на решітку, обсмажувати до готовності 8-10хв з кожного боку.

Креветки на мангалі готові, перекладіть на тарілку і можна ще теплими подавати до столу.

Смачного!

У нас ви можете придбати якісні тигрові креветки в ИНТЕРНЕТ-МАГАЗИНІ.

Більше рецептів для мангалу та грилю читайте у БЛОЗІ