Хочете порадувати себе і своїх близьких по-справжньому смачною стравою? Приготуйте апетитні і ароматні тигрові креветки на мангалі. Мариновані в цитрусовом соусі морепродукти, запечені на відкритому вогні мають неповторний смак і аромат.
Час маринування – 30 хв.
Час запікання – 8-10 хв.
Кількість порцій – 4.
Інгредієнти:
- Креветки тигрові в панцирі – 1кг.
- Апельсин – 2 шт.
- Лимон – 2 шт.
- Імбир шматком – 5 см.
- Гострий перець – 1 шт.
- Соєвий соус -6 ст. л.
- Оливкова олія – 3 ст. л.
Приготування:
Креветки розморозити та перекласти в миску. З лимона і апельсина натерти цедру. Видавити сок лимона та апельсина. Залити креветки оливковою олією. Влити соєвий соус. Імбир і гострий перець дрібно нарізати. Додати в миску з креветками сік лимона та апельсина, додати цедру. В миску з креветками додати імбир і гострий перець. Все перемішати та залишити маринуватися на 30 хвилин.
Підготувати мангал, розпалити вугілля. Перекласти креветки на решітку, обсмажувати до готовності 8-10хв з кожного боку.
Креветки на мангалі готові, перекладіть на тарілку і можна ще теплими подавати до столу.
Смачного!
У нас ви можете придбати якісні тигрові креветки в ИНТЕРНЕТ-МАГАЗИНІ.
Більше рецептів для мангалу та грилю читайте у БЛОЗІ