Хек в беконі – відмінний варіант для святкового столу! Хочете здивувати незвичайним поєднанням риби і м’яса, тоді обов’язково збережіть рецепт собі.
Час маринування – не потрібно.
Час запікання – 15-20 хв.
Кількість порцій – 4.

Інгредієнти
  • Бекон (нарізка) – 300 г.
  • Філе хека – 1 кг.
  • Морська сіль на смак.
  • Мелений чорний перець на смак.
Приготування:

Розморозити рибу та філе нарізати на шматки розміром з половину долоні. Посослити та поперчити на смак (краще використовувати морську сіль).

Щільно загорнути кожен шматок риби в бекон, нанизати на 2 бамбукові шпажки, вимочені у воді, встромивши їх хрест-навхрест. Покласти підготовлені продукти на решітку.

Готувати на сильно розігрітих вугіллі, поки бекон не підсмажиться з одного боку до рум’яної скоринки.
Перевернути рибу і смажити з іншого боку до такого ж стану.

Подавати відразу ж. Хек в беконі гарно поєднується з легкими салатами та лимоном.

Смачного!

Замовити філе хека в ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНІ

Як правильно розморожувати рибу, читайте у статті за посиланням – https://cutt.ly/hbElYFg