Морський гребінець – це низькокалорійний морський делікатес, який просто створений для гриля. У процесі приготування ніжне м’ясо гребінців покривається апетитною золотистою скоринкою і набуває тонкий аромат та смак. Морські гребінці на грилі стануть гідною заміною банальних шашликів – їх просто готувати, а смак незабутній.

Час маринування – 30хв.
Час запікання – 6-10 хв.
Кількість порцій – 4.

Інгредієнти:
  • Морський гребінець великий – 800 г
  • Оливкова олія – ​​50 г
  • Лимонний сік – 2 ст. л.
  • Чебрець – пара гілочок
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Сіль і перець за смаком
Приготування:

Розморозьте гребінці природним шляхом, обсушить паперовим полотенцем.

Готуємое маринад, подрібнюємо часник і чебрець, змішуємо з оливковою олією, лимонним соком, сіллю і перцем.

Викладаємо гребінці в маринад і залишаємо маринуватися 30 хвилин.

Викладаємо гребінці на решітку і обсмажуємо на грилі по 3-5 хвилин з кожного боку

Морські гребінці на грилі – готові, викладаємо на тарілку, збризніть лимонним соком подавайте з овочами-гриль або як самостійну страву.

Смачного!

Замовити морські гребінці через ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН

Дізнатися більше про морепродукт – у статті “Все про морські гребінці”