Морський гребінець – це низькокалорійний морський делікатес, який просто створений для гриля. У процесі приготування ніжне м’ясо гребінців покривається апетитною золотистою скоринкою і набуває тонкий аромат та смак. Морські гребінці на грилі стануть гідною заміною банальних шашликів – їх просто готувати, а смак незабутній.
Час маринування – 30хв.
Час запікання – 6-10 хв.
Кількість порцій – 4.
Інгредієнти:
- Морський гребінець великий – 800 г
- Оливкова олія – 50 г
- Лимонний сік – 2 ст. л.
- Чебрець – пара гілочок
- Часник – 1-2 зубчики
- Сіль і перець за смаком
Приготування:
Розморозьте гребінці природним шляхом, обсушить паперовим полотенцем.
Готуємое маринад, подрібнюємо часник і чебрець, змішуємо з оливковою олією, лимонним соком, сіллю і перцем.
Викладаємо гребінці в маринад і залишаємо маринуватися 30 хвилин.
Викладаємо гребінці на решітку і обсмажуємо на грилі по 3-5 хвилин з кожного боку
Морські гребінці на грилі – готові, викладаємо на тарілку, збризніть лимонним соком подавайте з овочами-гриль або як самостійну страву.
Смачного!
Замовити морські гребінці через ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН
Дізнатися більше про морепродукт – у статті “Все про морські гребінці”