Пропонуємо спробувати рецепт – морський окунь на мангалі. У червоному окуні майже немає дрібних кісток, м’ясо – соковите і…
Блог
Стейки сьомги смажені на грилі
Якщо ви хочете спробувати щось нове, виїжджаючи на природу, тоді приготуйте сьомгу, а краще стейки сьомги смажені на грилі.…
Восьминоги на грилі з соусом "Айолі"
Травень і шашлики – це практично слова-синоніми. Традиційно більшість з нас на травневі свята відкривають сезон весняно-літніх пікніків. Ми…
Чому ми вибираємо заморожені овочі
Більшість з нас вважають за краще вживати тільки свіжі овочі і фрукти. Мало хто використовує заморожені в приготуванні і…
Чи можна їсти рибу під час Великого посту?
З усіх християнських традицій православний Великий Піст – один із найсуворіших. Західні віруючі вважають час перед Великоднем часом посиленої…
Розіграш
Протягом всього тижня масляної потрібно їсти млинці, і на цей рахунок існує безліч прикмет. Вважається, що потрібно встигнути з’їсти…
Морський окунь запечений в духовці
Запікання – кращий спосіб приготування риби. Корисні властивості її повністю зберігаються, калорійність значно знижується, а у рибки підкреслюється натуральний…